Bedrijfsaccommodaties

DP6-20-gest.-units

2 gestapelde DP6 accommodaties

Via ons zusterbedrijf Industrial Partitioning BV ontwerpen, produceren en plaatsen wij bedrijfsaccommodaties met een modulair ontwerp. D.w.z. dat wij losse elementen maken welke als bouwpakket bij u aangeleverd worden om ter plaatse in heel korte tijd te worden samengevoegd tot de accommodatie van uw keuze. Wij kunnen deze accommodaties op vrijwel elke locatie in uw bedrijf realiseren.Kijk hier voor de website.

Modulaire bedrijfsruimte DP6 op maat gemaakt precies passend tussen de kolommen van de bedrijfshal. Uitstekend geïsoleerd, inclusief beloopbaar dak, systeemplafond, verlichten en vloerbedekking. Kijk hier voor de website.

 

Modulaire bedrijfsruimte, inclusief entresol en trap : maak maximaal gebruik van uw beschikbare ruimte.De wanden (en beloopbare daken) worden vervaardigd van geïsoleerde stalen sandwich panelen welke wij in vrijwel elke gewenste lengte met of zonder ramen kunnen maken. Doordat wij deze wanden in een groot aantal dikte kunnen leveren, zijn optimale isolatie waarden (zowel thermisch als akoestisch) te realiseren.In combinatie met een groot aantal verschillende deuren, systeemplafonds, vloeren, vloerbedekking, entresol vloeren, trappen, airconditioning, etc. kunnen wij vrijwel elke gewenste opstelling realiseren.

Elke oplossing is eenvoudig te verplaatsen, uit te breiden of op andere wijze aan uw toekomstige wensen aan te passen. En dat voor uiterst aantrekkelijke prijzen !

DP6-9Bij uitstek geschikt voor :
– Kantooraccommodaties
– Bedrijfsunits
– Relatief stofvrije ruimten
– Controle cabines
– Operator rooms
– Kantines.

Kijk hier voor de website.