Bedrijfsruimten modulair en compleet van Ollerton

In een bedrijf zijn soms extra afsluitbare ruimten nodig, zoals kantoren, een controle kamer, een kantine of zelfs een relatief stofvrije ruimte. Dan is het natuurlijk het handigst dat deze extra ruimte perfect past, makkelijk aan te passen en in elkaar te zetten is. Doordat de door Ollerton verkochte bedrijfsruimten modulair zijn, kunnen ze helemaal aangepast worden aan de eisen van de ruimte.

Bedrijfsruimten modulair en flexibel maatwerk
Ollerton ontwerpt, verkoopt en plaatst in samenwerking met zusterbedrijf Industrial Partitioning BV de bedrijfsruimten modulair, maar helemaal op maat. Als bedrijfsruimten modulair zijn, lijkt dat maatwerk uit te sluiten, maar juist door het modulaire ontwerp kan Ollerton de bedrijfsruimten exact op maat maken en aanpassen aan de behoeften. Als de bedrijfsruimten modulair opgebouwd worden, kan elke gewenste opstelling gerealiseerd worden, ook in beperkte ruimte. Als deze opstelling later aangepast of uitgebreid moet worden, is zelfs dat zeer eenvoudig te realiseren

Wanden bedrijfsruimten modulair
De wanden zijn gemaakt van sandwichpanelen en verkrijgbaar in een groot aantal diktes. Daardoor kan de ruimte zowel qua geluid als temperatuur precies zo geïsoleerd worden als de omstandigheden vereisen.

Bedrijfsruimten modulair en compleet
Niet alleen worden de bedrijfsruimten modulair en precies op maat geleverd, ook kunnen ze geheel compleet geleverd worden, dus compleet met bijvoorbeeld isolatie, systeemplafond, verlichting, ramen, deuren, airconditioning, vloerbedekking, trappen, meerdere verdiepingen . Vanaf het moment dat de bedrijfsruimten modulair als bouwpakketten binnenkomen tot het moment dat de ruimte in gebruik genomen kan worden, is daardoor minimaal.

Bedrijfsruimten modulair van Ollerton
Wilt u voor uw bedrijf ook zo’n complete oplossing en uw bedrijfsruimten modulair laten opzetten voor een zeer aantrekkelijke prijs? Neem dan vooral contact op met Ollerton. Wij zijn bereikbaar op (023) 4424300 en info@ollerton.nl of via het online contactformulier.

Grootste keuze in:

Publicatie borden
Fietsparkeersystemen
Banken

    Contact