Ollerton: bedrijfsruimten prefab en perfect op maat

Als u extra afsluitbare ruimten nodig heeft in uw bedrijfsruimte dan kan Ollerton in de kortst mogelijke tijd precies de accommodatie neerzetten die u nodig heeft. Hoewel de Ollerton bedrijfsruimten prefab zijn, kan er makkelijk elke opstelling op maat mee gerealiseerd worden: een kantine, een controlekamer, een bedieningskamer of kantoren.

Bedrijfsruimten prefab maatwerk
Als bedrijfsruimten prefab zijn, denken veel mensen dat ze niet op maat gemaakt worden. Ollerton bewijst echter het tegendeel. Ook al zijn de door Ollerton verkochte en geïnstalleerde bedrijfsruimten prefab, ze zijn juist zeer gemakkelijk aan te passen aan de maten in de ruimte. Zelfs op plekken waar beperkte ruimte is of kolommen en palen de ruimte onderverdelen, kan Ollerton bedrijfsruimten leveren die precies passen.

Bedrijfsruimten prefab en snel opgebouwd
In samenwerking met zusterbedrijf Industrial Partitioning BV realiseert Ollerton al jarenlang bedrijfsruimten. Als bouwpakketten worden deze bedrijfsruimten prefab aangeleverd en door deskundige monteurs in no-time in elkaar gezet. Voor u het weet kunt u de ruimten in gebruik nemen. Omdat de bedrijfsruimten prefab zijn, wordt er echter van tevoren een zorgvuldig ontwerp gemaakt door Ollerton, zodat de bedrijfsruimten perfect passen.

Complete bedrijfsruimten prefab
Ook hebben de bedrijfsruimten prefab sandwichpanelen die als wanden functioneren. Deze wanden zijn verkrijgbaar in diverse diktes, waardoor ze perfect isoleren, zowel qua temperatuur als qua geluid. Ollerton kan de bedrijfsruimten compleet opleveren met bijvoorbeeld deuren, ramen, trappen, vloerbedekking, plafonds, entresol, beloopbaar dak en airconditioning.

Bedrijfsruimten prefab voor een goede prijs
Wilt u en uw bedrijfsruimten prefab (ook modulair is mogelijk of een rookplek voor personeel) laten aanleveren voor een zeer aantrekkelijke prijs? Neem dan contact op met Ollerton voor een prijsopgave of een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn bereikbaar op (023) 4424300 en via info\@ollerton.nl of via het online contactformulier.

Grootste keuze in:

Publicatie borden
Fietsparkeersystemen
Banken

    Contact