Buiten Displays van Ollerton voor de beste uitstraling

Ollerton, daar gaat u heen voor een uniek aanbod aan straatmeubilair! Ook wanneer u op zoek bent naar buiten displays, zoals afficheborden, vindt u wat u zoekt in ons brede assortiment. Buiten displays zijn het ideale medium voor het uiten van reclame, plattegronden en belangrijke informatie voor de voorbijganger. Zo maakt u optimaal gebruik van de openbare ruimte!

Buiten displays, onze merken
In ons assortiment vindt u onder andere buiten displays van Verhofsté. Dit merk staat bekend om zijn constructiemaatwerk. De buiten displays zijn leverbaar in allerlei maten en geschikt voor talloze doeleinden. Of u nu enkele documenten op A4-formaat wilt tonen of op zoek bent naar een methode om een reclameposter te presenteren; wij voorzien u van de juiste buiten displays.

Bij de inkoop van onze buiten displays houden wij rekening met kwaliteit en een lange levensduur. Daarnaast wilt u dat uw affiche optimaal beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Daarom zijn onze buiten displays afgewerkt met aluminium of staal. De stabiliteit wordt verkregen door inbetonnering. Naast displays van Verhofsté leveren wij producten van Marshall en Metalco.

Buiten displays als verfraaiing van de omgeving
Ollerton verzorgt een compleet assortiment aan buiten displays en ander straatmeubilair, waarmee u de omgeving op fraaie wijze aanpast aan de behoefte van uw bedrijf of gemeente. Wij richten ons op het optimaliseren van het gebruiksplezier en de aantrekkingskracht van het straatbeeld.

Wilt u meer weten over onze buiten displays, buiten vitrines of publicatieborden? Neemt u dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. U kunt ons uiteraard ook bellen (023) 542 43 00 of info@ollerton.nl voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Grootste keuze in:

Publicatie borden
Fietsparkeersystemen
Banken

    Contact