Ollerton buiten vitrines voor de juist informatie

De meeste horecazaken hebben buiten vitrines hangen of staan. Zo kunnen ze eventuele lekkerbekken attenderen op het overheerlijke menu dat ze bieden. Ook de gemeente kan buiten vitrines hebben staan om het publiek te informeren en te attenderen op activiteiten in de omgeving. De buiten vitrines van Ollerton zijn gebruiksvriendelijk zodat de informatie makkelijk actueel te houden is.

Duurzame en energiezuinige buiten vitrines
De buiten vitrines van Ollerton zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium en veiligheidsglas. Door de ventilatie beslaat het glas niet. De LED verlichting verbruikt weinig energie. Bij Ollerton kunt u zelfs terecht voor vitrines met zonnecellen. Overdag laden de lampen zich (op) om de hele nacht de inhoud van de buiten vitrines helder te verlichten.

Buiten vitrines in alle soorten en maten
De buiten vitrines zijn verkrijgbaar in een groot aantal modellen. De kasten kunnen aan de muur gehangen kunnen worden of los staan op poten. Dat laatste model kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig van een vitrine voorzien worden. Voor alle buiten vitrines van Ollerton geldt standaard dat de vormgeving, detaillering en afwerking op het hoogste niveau ligt en de producten bestand zijn tegen vandalisme en weersomstandigheden.

Gebruiksvriendelijke buiten vitrines
De informatie in de buiten vitrines van Ollerton zijn bovendien eenvoudig actueel te houden. Door de magnetische achterwand is de informatie gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. De gasvering zorgt ervoor dat de kast soepel opent, zodat het verwisselen van de inhoud in een handomdraai kan gebeuren.

De beste prijs voor buiten vitrines!
Als u niet alleen de grootste keuze uit de mooiste buiten vitrines wilt, maar ook een zeer schappelijke prijs dan neemt u eenvoudigweg contact op voor een offerte of een vrijblijvend adviesgesprek via (023) 4424300 of info@ollerton.nl. U kunt ook het online contactformulier gebruiken.

Grootste keuze in:

Publicatie borden
Fietsparkeersystemen
Banken

    Contact