Topkwaliteit fiets aanleunbeugels voor de beste prijs

Slordig geparkeerde fietsen zorgen voor een rommelig straatbeeld en kunnen zelfs hinderlijk zijn voor andere weggebruikers. Met fiets aanleunbeugels van Ollerton worden fietsen niet alleen netjes weggezet, maar door het fraaie design krijgt de omgeving ook nog eens een flinke opknapbeurt. Als vakspecialist in buitenmeubilair hanteert Ollerton bovendien zeer scherpe prijzen voor de fiets aanleunbeugels.

Diefstal preventie door fiets aanleunbeugels
In een land waar per jaar minimaal 100.000 fietsdiefstallen worden aangegeven is het geen overbodige luxe om ervoor te zorgen dat fietsen vastgezet kunnen worden met een kettingslot. De fiets aanleunbeugels van Ollerton staan vast als een huis, doordat ze geschikt zijn voor inbetonneren. Als dat beter uitkomt worden ze geleverd met stevige voetplaten. Een andere optie in het assortiment is een fietsenrek met fiets aanleunbeugels. In het rek zijn de fietsen nog netter gestald en de aanleunbeugels maken het mogelijk een kettingslot te gebruiken. Zo staan de geparkeerde fietsen altijd stevig vast.

Fiets aanleunbeugels van standaard tot fraai design
Naast de standaard fiets aanleunbeugels met of zonder extra dwarsbalk, die extra goedkoop zijn per 3 stuks, heeft Ollerton ook eigen design. Deze bijzonder gevormde fiets aanleunbeugels zien er schitterend uit en misstaan ook niet als er toevallig even geen fietsen tegenaan geparkeerd staan. Niet alleen is er uiterst veel zorg besteed aan de vormgeving, maar ook aan de gebruikte materialen en de afwerking. Zo heeft u een topproduct dat zowel functioneel als oogstrelend is.

Meer dan fiets aanleunbeugels
Ollerton is de specialist op het gebied van buitenmeubilair waar u naast topkwaliteit fiets aanleunbeugels bijvoorbeeld ook rekken, fietsboxen, stallingen en abri’s kunt vinden. Wij bieden een compleet pakket inclusief deskundig advies tegen scherpe prijzen aan tevreden klanten in binnen- en buitenland. U kunt contact opnemen voor een adviesgesprek of een offerte voor fiets aanleunbeugels via het contactformulier. U kunt natuurlijk ook bellen naar telefoonnummer (023) 4424300 of een mailtje sturen naar info@ollerton.nl.

Grootste keuze in:

Publicatie borden
Fietsparkeersystemen
Banken

    Contact