Duurzame fietsbeugels van Ollerton

De fietsbeugels van Ollerton staan bekend om hun duurzaamheid en herkenbaarheid. De vormgeving, detaillering en afwerking zijn van zeer hoge kwaliteit. Onze fietsbeugels zorgen voor ultiem gebruiksgemak en zijn geschikt voor intensief gebruik in vrijwel elke omgeving.

Wie is Ollerton?
Ollerton is al jarenlang producent van straat- en parkmeubilair. Onze herkenbare tijdloze stijl, hoogstaande afwerking en het gebruik van duurzame materialen zorgt ervoor dat we zowel in Nederland als in het buitenland reeds vele producten geplaatst hebben. De fietsbeugels van Ollerton zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals staal en RVS. Ook overkappingen van hout of kunststof behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie?
Naast fietsbeugels produceert Ollerton nog veel meer straat- en parkmeubilair. Denk hierbij bijvoorbeeld aan banken, afvalbakken, plantenbakken, skateparken, speeltoestellen, boomroosters en overkappingen. Wilt u meer weten over onze fietsbeugels of over onze andere producten of diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en plaatsen van fietsbeugels.

Grootste keuze in:

Publicatie borden
Fietsparkeersystemen
Banken

    Contact