Beschermde fietsen in de fietsboxen van Ollerton

Het binnen stallen van een fiets is de beste beveiliging tegen fietsendiefstal. Dat is echter niet in elk gebouw mogelijk. In de directe omgeving is ook niet altijd een fietsenstalling. In zo’n geval zijn fietsboxen een ideale oplossing. De fietsboxen van Ollerton kunnen overal geplaatst worden en zorgen er tegelijkertijd voor dat fietsen beschermd worden tegen weersomstandigheden en vandalisme.

Fietsboxen van Ollerton beschermen
Naar schatting worden er in Nederland zo’n half miljoen fietsen per jaar gestolen. Uit cijfers blijkt dat het binnen stallen van een fiets de beste methode is om fietsendiefstal te voorkomen. Niet elk gebouw heeft een plek om fietsen te stallen. Fietsboxen kunnen overal worden toegepast. De fietskluizen van Ollerton zijn modulair en kunnen aan elkaar geschakeld of los geplaatst worden. Zo kunnen fietsen altijd veilig opgeborgen worden.

Duurzame fietsboxen van topkwaliteit
De kwaliteit van de fietsboxen die Ollerton verkoopt, staat bovenaan. De hoogwaardige materialen maken de fietsboxen bestendig tegen vandalisme en weersomstandigheden. Zo heeft u gegarandeerd jarenlang een duurzame oplossing, die nauwelijks onderhoud vraagt.

Moeiteloos te openen fietsboxen
De fietsboxen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo hebben de design fietsboxen van Ollerton een omhoog verende klep, waardoor het openen van de fietskluis geen enkele moeite kost. Deze fraaie fietsboxen zijn te verkrijgen in alle RAL kleuren. Door lasersnijwerk of met stickers kunnen de fietsboxen een geheel eigen uitstraling krijgen.

De expert in buitenmeubilair
Niet alleen voor fietsboxen gaat u naar Ollerton, maar ook voor een uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogstaand en duurzaam parkmeubilair, picknick sets of buiten vitrines. Als u gebruik wilt maken van onze jarenlange expertise in Nederland en daarbuiten, hoeft u alleen te bellen met (023) 4424300, of een mail te sturen naar info@ollerton.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier gebruiken. Wij zijn altijd bereikbaar voor een offerte of een vrijblijvend adviesgesprek.

Grootste keuze in:

Publicatie borden
Fietsparkeersystemen
Banken

    Contact