Anti-diefstal fietsenrek met aanleunbeugel van Ollerton

Jaarlijks wordt in Nederland ruim 100.000 keer aangifte gedaan van fietsendiefstal. Het geschatte aantal gestolen fietsen ligt vele malen hoger. Door fietsen vast te maken aan een fietsenrek met aanleunbeugel kan diefstal voorkomen worden. Uit het complete assortiment van Ollerton kiest u het passende fietsenrek met aanleunbeugel, waardoor de gestalde fietsen niet aantrekkelijk zijn voor fietsendieven.

Anti-diefstal fietsenrek met aanleunbeugel
Fietsendiefstal staat al jaren in de top drie van meest gepleegde criminaliteit in de meeste gemeenten. De fietsenrekken in de buitenruimte zijn een droomplek voor fietsendieven, omdat de fiets zo uit de beugels gehaald kan worden. Een fietsenrek met aanleunbeugel is speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat de fietsen niet zo makkelijk meegenomen worden. De fietsen kunnen dan met een kettingslot of kabelslot vast gemaakt worden aan de beugel. Dit is de beste manier om een fiets, die buiten gestald is, te beveiligen tegen diefstal.

Fietsenrek met aanleunbeugel van topkwaliteit
Bij Ollerton zijn alle fietsenrekken vervaardigd van hoogwaardige materialen. Niet alleen is een fietsenrek met aanleunbeugel van Ollerton dus anti-diefstal, maar het is buitengewoon duurzaam, onderhoudsvrij en bestand tegen weersomstandigheden en vandalisme. Bovendien is het fietsenrek met aanleunbeugel geschikt voor mountainbikes door de taps toelopende vorm van de beugel. Door deze vorm worden ook gevoelige onderdelen van de fiets, zoals assen, schijfremmen en spaken niet belast bij het stallen.

Meer dan een fietsenrek met aanleunbeugel
Ollerton kan niet alleen een fietsenrek met aanleunbeugel leveren, maar ook verschillende andere soorten fietsenrekken en fietsparkeersystemen, zowel overkapt als zonder overkapping. Daarnaast is Ollerton specialist in een compleet scala aan buitenmeubilair, zowel geschikt voor overheid als voor bedrijven en particulieren. Een advies over of offerte voor een fietsenrek met aanleunbeugel vraagt u makkelijk aan via telefoonnummer (023) 4424300, via de mail info@ollerton.nl of het daarvoor bestemde contactformulier.

Grootste keuze in:

Publicatie borden
Fietsparkeersystemen
Banken

    Contact