De beste fietsenrekken vindt u bij Ollerton

Slordig geparkeerde fietsen veroorzaken overlast en ergernis en werken vandalisme in de hand. Met zo’n 18 miljoen fietsen in Nederland zijn voldoende fietsenrekken bij winkelcentra, stations, scholen, kantoren en horeca dus geen overbodige luxe. Ollerton heeft een ruim assortiment aan fietsenrekken en fietsparkeersystemen, van zeer praktisch tot oogstrelend design.

Fietsenrekken voor elke toepassing
Niet alleen is er in Nederland een overvloed aan fietsen, maar er is vaak ook gebrek aan ruimte. In speciale ruimtebesparende fietsenrekken is er plek voor een groot aantal fietsen. Er is zelfs de mogelijkheid om een extra fietsetage aan te brengen, waardoor een dubbele hoeveelheid fietsen in dezelfde ruimte gestald kunnen worden. Het voorkomen van diefstal kan echter een belangrijke overweging zijn om juist te kiezen voor fietsenrekken met aanleunbeugels. In andere gevallen kunnen de zeer functionele design fietsenrekken van Ollerton de beste keuze zijn. Geen lelijke buizen, maar een prachtig element dat bijdraagt aan een fraaie bebouwde omgeving en die niet afleidt van natuurschoon.

Uitsluitend topkwaliteit fietsenrekken
De fietsenrekken van Ollerton zijn uitermate degelijk en bestand tegen weersomstandigheden en vandalisme. Er zijn speciale modellen waaronder zich geen bladeren kunnen ophopen na een flinke herfststorm. Niet alleen zijn de fietsenrekken zelf zeer stevig, ze belasten de gevoelige onderdelen van de fiets, zoals schijfremmen, spaken en assen zo min mogelijk. Door de taps toelopende vorm staan zelfs moutainbikes goed vast.

Alles voor de buitenruimte
Ollerton is de specialist op het gebied van fietsenrekken en ander buitenmeubilair en kan daardoor een compleet pakket aanbieden inclusief deskundig advies. Onze fietsenrekken zijn al geplaatst in binnen- en buitenland, tot grote tevredenheid van onze klanten. U kunt contact opnemen voor een adviesgesprek of een offerte via het contactformulier, maar ook via telefoonnummer (023) 4424300 of mailadres info@ollerton.nl.

Grootste keuze in:

Publicatie borden
Fietsparkeersystemen
Banken

    Contact