Altijd op de hoogte met informatieborden binnen

Natuurlijk wilt u uw medewerkers, bezoekers en klanten goed op de hoogte houden van wat uw bedrijf of organisatie doet. Informatieborden binnen in het gebouw kunnen daarvoor het aangewezen middel zijn. Bij Ollerton vindt u dan ook een ruim assortiment aan hoogwaardige, strak vormgegeven en gebruiksvriendelijke informatieborden, publicatiekasten en publicatieborden tegen zeer scherpe prijzen.

Standaard informatieborden binnen
Waar u de informatieborden binnen ook voor nodig heeft, bij Ollerton vindt u altijd een geschikt model. De meest verkochte modellen zijn uitgevoerd in aluminium met een RVS look. In een kunststof rails worden twee ruiten van veiligheidsglas langs elkaar verschoven om de kast te openen. Op de magnetische achterplaat bevestigt of verwisselt u de informatie in een handomdraai. Door middel van een slot weet u zeker dat alleen bevoegde personen de informatie kunnen aanpassen. U kunt kiezen uit verschillende inbouwdieptes en ronde of rechte hoeken. De formaten lopen van A4 tot en met A0.

Opties voor informatieborden binnen
De informatieborden binnen kunnen zowel aan de wand bevestigd als vrijstaand geplaatst worden. Desgewenst kunt u de magnetische achterwand laten vervangen door een whiteboard of een pinboard van kurk. Om de attentiewaarde van het informatiebord binnen te vergroten kunt u kiezen voor een afwerking in een door u gekozen ralkleur, waardoor het bord niet aan de aandacht van passanten kan ontsnappen. Specifiek voor krappe ruimtes, zoals trappenhuizen en liften is er een mini serie. Deze informatieborden zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld veiligheidsvoorschriften en het aangeven van vluchtroutes

Informatieborden binnen bij tevreden klanten
Ollerton plaatst al jaren informatieborden binnen bij klanten in Nederland en daarbuiten en weet als geen ander welke informatieborden binnen in een gebouw nodig zijn. Of u nou specifieke informatieborden binnen nodig heeft of op zoek bent naar een goedkope optie voor informatieborden of publicatieborden, bij Ollerton kunt u terecht voor een gedegen advies. Wij zijn te bereiken via ons contactformulier, telefoonnummer (023) 4424300 en mailadres info@ollerton.nl.

Grootste keuze in:

Publicatie borden
Fietsparkeersystemen
Banken

    Contact