Informatieborden buiten informeren en attenderen

Informatieborden buiten informeren het publiek en wekken belangstelling voor bedrijven in de buurt. Zonder informatieborden buiten zouden mensen minder op de hoogte zijn van wat er zich in de omgeving afspeelt. De borden van Ollerton zijn duurzaam, onderhoudsarm, energiezuinig, gebruiksvriendelijk en schappelijk geprijsd.

Informatieborden buiten zetten
De informatieborden van Ollerton kenmerken zich door de typische Ollerton eigenschappen: gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid, oogstrelende vormgeving met aandacht voor details en een perfecte afwerking. Als de informatieborden buiten komen te staan, moeten zij wel tegen een stootje kunnen. De Ollerton informatie borden zijn dan ook bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Zelfs ijs kan het slot en het systeem niet blokkeren, zodat zelfs bij strenge vorst de informatie gemakkelijk verwisseld kan worden.

Energiezuinige informatieborden buiten in het donker
Door de speciale LED verlichting is de informatie altijd goed zichtbaar, ook als het buiten al donker is. De lampen geven geen hitte af en zijn bijzonder energiezuinig. De laatste innovatie is dat de informatieborden buiten worden voorzien van zonnecellen. Zo worden de lampen overdag opgeladen door zonlicht. Dat scheelt een hoop energie.

Gebruiksvriendelijke informatieborden buiten
Door de gasvering en de openingshoek van 85 graden is de kast makkelijk te openen. De magnetische achterwand zorgt ervoor dat de informatie in een handomdraai verwisseld en geactualiseerd kan worden. De informatieborden buiten zijn te verkrijgen in zowel een enkelzijdig als dubbelzijdig model en zowel aan de muur te bevestigen als vrijstaand op palen te verkrijgen.

Meer dan informatieborden buiten
Ollerton is niet alleen de specialist die informatieborden buiten kan plaatsen, maar heeft veel meer buitenmeubilair voor aantrekkelijk prijzen. Neem dus gerust contact op voor een prijsopgaaf voor informatieborden buiten op telefoonnummer (023) 4424300 of mailadres info\@ollerton.nl. U kunt ook het online contactformulier gebruiken.

Grootste keuze in:

Publicatie borden
Fietsparkeersystemen
Banken

    Contact