Ollerton muziektenten te koop

Al bijna 40 jaar heeft Ollerton muziektenten te koop die over de hele wereld al geplaatst zijn. Door de duurzame kwaliteit en het attractieve design, zullen deze muziekpaviljoens nog ver tot in de volgende eeuw menig plein en park opsieren. Nergens zijn er muziektenten te koop die met zoveel jaren ervaring geplaatst kunnen worden door zulke vakkundige monteurs.

Duurzame muziektenten te koop
Ollerton heeft alleen muziektenten die zonder problemen een eeuw meekunnen. In de standaarduitvoering is het dak gemaakt van plaatstaal en de rest van de constructie is van hoogwaardig gietijzer. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een houten overkapping. Het paviljoen wordt aangeleverd in bouwpakketten en wordt door de vakkundige monteurs van Ollerton op een geschikte ondergrond geplaatst. Ollerton heeft dus muziektenten te koop die zo stevig zijn dat ze alle weersomstandigheden aankunnen en vandalismebestendig zijn. Zo kunnen ze nog gemakkelijk tot in de volgend eeuw blijven staan,

Ruim assortiment muziektenten te koop
Ollerton heeft muziektenten te koop in verschillende formaten en uitvoeringen. De tenten hebben een diameter van tussen de drie en ruim zes meter en een maximale hoogte van bijna zes meter. Er zijn diverse uitstralingen te verkrijgen van eenvoudig tot en met een romantische versie, die u een paar eeuwen terug in de tijd werpt. Er zijn muziektenten te koop met een ruime keuze aan extra mogelijkheden, zoals hekken, verlichting, allerlei ornamenten, hanging baskets en een windvaan. Ollerton heeft muziektenten te koop die werkelijk de omgeving kunnen opfleuren.

Meer dan alleen muziektenten
Niet alleen heeft Ollerton muziektenten, maar ook buitenbanken, picknick sets, fietsboxen en publicatieborden, zodat het publiek voorzien wordt van comfort en informatie. Voor meer informatie belt u (023) 4424300 of mailt u info@ollerton.nl. U kunt ook gebruik maken van het online contactformulier.

  Contact

  Grootste keuze in:

  Publicatie borden
  Fietsparkeersystemen
  Banken

   Contact