Het bijzondere parkmeubilair van Ollerton

Ollerton parkmeubilair zal u vast bevallen. Ollerton is leverancier en ontwikkelaar van parkmeubilair. Ons assortiment is ruim met verschillende stijlen en materialen.

Ollerton’s parkmeubilair
Bekijk ons parkmeubilair. We hebben een uitgebreid assortiment met onder andere plantenbakken, afvalbakken en parkmeubilair. Bekijk ook ons overige assortiment. Onze fitnes- en speelstoestellen zijn zeer geschikt om te plaatsen als parkmeubilair. Volgens een groot deel van de jeugd zal een skatebaan zeker niet misstaan. Bij bijzondere constructies vindt u kiosken, hangplekken (chatboxen) en paviljoens. Echte blikvangers voor uw park dus. Naast al het meubilair verkopen wij ook boomroosters. Deze boomroosters beschermen de wortels van bomen, handig wanneer voertuigen of voetgangers dichtbij de bomen komen.

Kwaliteit van Ollerton Parkmeubilair
Al het parkmeubilair van Ollerton is veilig en kwalitatief hoogwaardig. Alles wordt duurzaam geproduceerd. Veel producten zijn extra stevig en daardoor vandalisme-proof. Toch zijn producten mooi afgewerkt.

Meer informatie
Vul het formulier onder aan deze pagina in voor meer informatie over park meubilair. U kunt hier ook al uw vragen stellen. Wij nemen dan zeer spoedig contact met u op.

Grootste keuze in:

Publicatie borden
Fietsparkeersystemen
Banken

    Contact