De duurzame picknick sets van Ollerton

Met een aantal picknick sets wordt een plein, park of een pleisterplaats meteen een stuk aangenamer. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor een tuin bij een bedrijfsterrein. Zodra het weer het toelaat zijn mensen nu eenmaal graag buiten om gezellig met elkaar te genieten van een hapje en drankje. Picknick sets zijn dan de ideale plaats om dat te doen.

Picknick sets kunnen tegen een stootje
Bij Ollerton worden uitsluitend robuuste picknick sets verkocht van de beste kwaliteit. U kunt kiezen uit een aantal modellen, die allemaal even duurzaam zijn, maar verschillend qua uitstraling, grootte en materiaal. De picknick sets van Ollerton doorstaan met gemak alle weersomstandigheden en zijn bestendig tegen vandalisme. Zo kunnen mensen jarenlang genieten van hun favoriete picknick plekje.

Rolstoeltoegankelijke picknick sets
Een aantal van de picknick sets zijn ook geschikt voor rolstoelgebruikers. Zo kunnen mensen met een rolstoel samen met anderen aan de picknick sets zitten. Dat draagt bij aan een toegankelijke buitenruimte. Een toegankelijk park of plein is dus meteen compleet met een aantal picknick sets van Ollerton.

Specialist in inrichting buitenruimte
Wereldwijd helpt Ollerton bij het inrichten van de buitenruimte. Naast picknick sets verkopen wij onder andere buiten zitbanken, buiten displays, publicatieborden, boomroosters, overkappingen, fietsenrekken, wegwijzers en hebben wij muziektenten te koop. Bij Ollerton vindt u dus alles niet alleen picknick sets, maar alles wat u zich maar in een buitenruimte kunt wensen. Onze producten voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Ollerton heeft een speciale ontwerpafdeling, die de klanten kan voorzien van maatwerkoplossingen. Bent u nieuwsgierig naar ons volledige aanbod of wilt u gewoon snel een offerte voor onze aantrekkelijk geprijsde picknick sets, bel dan naar telefoonnummer (023) 4424300 of mail naar info@ollerton.nl. U kunt ook gebruik maken van het online contactformulier.

Grootste keuze in:

Publicatie borden
Fietsparkeersystemen
Banken

    Contact