De Ollerton rookplek is een aanbeveling

Zoekt u een nieuwe mooie rookplek, binnen of buiten? Dan bent u bij Ollerton aan het juiste adres. Op onze website vindt u een ruim assortiment aan overkappingen en andere artikelen voor een rookplek.

Een mooie en praktische rookplek
De rookruimtes van Ollerton zijn ontworpen met comfort en duurzaamheid als belangrijke speerpunten. Naast speciale afvalbakken bevatten veel modellen ook comfortabele zitplekken. Afgesloten rookplekken zijn ook te vinden in ons assortiment. Onze rookruimtes zijn niet alleen prettig om te gebruiken, maar zijn ook zeer stevig en vandalisme- en weer-proof.

Uitgebreide rookplek keuze
Wilt u liever geen stalen bunker op uw terrein, maar iets dat bij uw huisstijl past? Dat kan bij Ollerton. Met ons brede rookplek assortiment van tientallen modellen, verkrijgbaar in verscheidene kleuren, zult u altijd de juiste rookruimte voor uw bedrijf vinden. Zo kan het hoogwaardig glas dat we gebruiken voor de wanden van de rookplekken bijvoorbeeld worden voorzien van logo’s of patronen.

Meer informatie
Bekijk onze rookplekken online (te vinden in onze catalogus rookvrijeruimten). Of vraag direct meer specifieke informatie aan via het onderstaande contactformulier of bel ons op (023) 5424300. Wij informeren u dan graag over de verschillende modellen, en kunnen advies geven wat het beste in de omgeving en bij uw situatie past. Behalve buiten displays, picknick sets en buitenbanken, hebben wij ook muziektenten te koop.

Grootste keuze in:

Publicatie borden
Fietsparkeersystemen
Banken

    Contact