Ollerton rookruimten: veel keus, snel, goed en goedkoop

Rokende mensen die zich ophouden voor de ingang van gebouwen kunnen hinderlijk zijn voor andere mensen, die door de rook naar binnen of naar buiten moeten. Door verderop rookruimten te plaatsen, hebben rokers een prettige plek om lekker te paffen, zonder dat anderen er last van hebben. Bij Ollerton kunt u kiezen uit een keur aan verschillende modulaire rookruimten die u geheel naar wens kunt samenstellen en inrichten.

Voordelen modulaire rookruimten
Door de modulaire opbouw van de meeste modellen van Ollerton, kunt u alle mogelijke rookruimten of rookplek samenstellen. U heeft eigenlijk een oneindige keuze doordat u de maatvoering, afwerking, soort overkapping, wanden, kleur en inrichting naar eigen smaak en wens kunt combineren. De Ollerton modulaire rookruimten zijn van goede kwaliteit, goedkoop en snel te leveren en te plaatsen. De geprefabriceerde modules worden aangeleverd op een vrachtwagen en met een kraan direct geplaatst. De modulaire rookruimten zijn bovendien ruimtebesparend ingericht; de afwatering vindt plaats via de staanders.

Rookruimten in diverse modellen
Van simpele overkapping tot en met compleet ingerichte rookruimten, bij Ollerton kunt u kiezen uit diverse modellen zoals zeer strakke rechthoekige rookruimten, maar ook een zeshoekig model met puntdak. Er is zelfs een Italiaans designmodel de Foglia. Met een constructie en wanden van staal, trespa, hout of glas kunt u de ruimte afschermen tegen weer en wind. Desgewenst worden de rookruimten afgewerkt in een ralkleur. Om optimaal gebruik te kunnen maken van kleine ruimten kan een rookruimte eventueel ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld een fietsenstalling of opslagruimte.

Inrichting en opties rookruimten
Ollerton biedt een ruime keuze aan inrichtingsopties voor uw rookruimten, zoals afvalbakken, rookpalen, asbakken, zitbanken en informatieborden waarmee u de rookruimten een geheel eigen uitstraling en inrichting geeft. Wilt u deskundig advies over rookruimten of buitenmeubilair? Onze medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies. Ons telefoonnummer is (023) 4424300 en het mailadres is info@ollerton.nl. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het online contactformulier.

Grootste keuze in:

Publicatie borden
Fietsparkeersystemen
Banken

    Contact