Straatmeubilair van Ollerton voor alle locaties

Nergens hebt u zoveel keuze uit prachtig straatmeubilair als bij Ollerton! Wij produceren en importeren zitmeubels die het nog aantrekkelijker te maken om buiten te genieten van de omgeving. Hier leest u alles over de slimme ontwerpen van ons straatmeubilair. Daaronder verstaan wij niet alleen buitenbanken, maar ook picknick sets, afvalbakken, bomenroosters en plantenbakken.

Geruime keuze uit comfortabel straatmeubilair
Naast de meest bekende rechte stalen of RVS banken leveren wij ook gebogen meubilair. Deze modellen ziet u vaak rondom bomen of parken. Ook voor rug-aan-rugbanken en banken zonder rugleuning kunt u bij ons terecht. Veel van ons straatmeubilair ontwerpen wij zelf, zodat we precies kunnen aansluiten bij uw wensen. ‘Er lekker op kunnen zitten’ is natuurlijk de belangrijkste eigenschap van een zitmeubel. Kwaliteit en comfort staan daarom centraal in de ontwikkeling van ons straatmeubilair.

Helaas is straatmeubilair vaak het doelwit van vandalisme. Gelukkig zijn wij dat, dankzij de slimme ontwerpen en de materiaalkeuze, een stapje voor. Ons straatmeubilair behoort zelfs tot het meest vandalismebestendige op de markt.

Ollerton straatmeubilair: aantrekkelijk en duurzaam
Duurzaamheid is een actueel thema waar wij graag bij aansluiten. In ons assortiment vindt u stijlvol eco-meubilair dat geproduceerd is uit duurzame materialen. Ollerton biedt altijd een passende oplossing. Met ons straatmeubilair creëren wij tijdloze, aantrekkelijke en comfortabele ontmoetings- en ontspanningslocaties voor iedereen.

Voor al uw vragen over ons straatmeubilair neemt u contact met ons op via het onderstaande contactformulier, door te bellen naar (023) 4424300 of te mailen naar info\@ollerton.nl. U kunt tevens de catalogus straatmeubilair aanvragen voor een compleet beeld van onze producten.

Grootste keuze in:

Publicatie borden
Fietsparkeersystemen
Banken

    Contact