Zet Ollerton zitbanken buiten!

Zodra de eerste zonnestralen de lente aankondigen, gaan mensen graag naar buiten. Als er dan zitbanken buiten staan, wordt het meteen een aangename plek waar men graag vertoeft. Door de keuze van het model bank en de opstelling kan elk park, plein of elke buitenruimte een geheel eigen karakter krijgen als u Ollerton zitbanken buiten zet.

Compleet assortiment zitbanken buiten
De zitbanken van Ollerton zijn er van robuuste eenvoud tot en met duurzaam design. Het aantal modellen in de collectie is zeer groot en daarnaast is er keuze uit zeer verschillende materialen en kleuren. Zo zijn er rechte banken of ronde zitbanken voor buiten. Ook de zitbanken buiten zijn te verkrijgen met of juist zonder rugleuning. Materialen zijn bijvoorbeeld hout, staal, oerdegelijk en duurzaam kunststof, marmer of graniet.

Oneindige mogelijkheden zitbanken buiten
Door kleuren, materialen en modellen te combineren is er een schier oneindige hoeveelheid mogelijkheden om met zitbanken buiten een aangename zitplek te creëren. Er zijn bovendien een aantal speciaal ontwikkelde modellen, bijvoorbeeld banken die geschikt zijn voor festivals doordat er veel mensen tegelijk op kunnen zitten. Of banken waarin plantenbakken of een boomgat geïntegreerd is.

Jarenlang plezier van zitbanken buiten
De zitbanken buiten hebben wel wat te stellen met het weer en moeten ook bestendig zijn tegen vandalisme. Vandaar dat de zitbanken van Ollerton gemaakt zijn van zeer duurzame, hoogwaardige materialen. Als u zeker wil zijn van jarenlange expertise op het gebied van inrichting van de buitenruimte dan gaat u naar Ollerton. Al jaren plaatsen wij zitbanken buiten in Nederland, maar ook daarbuiten. Als u zitbanken buiten wilt zetten in een park, tuin of op een plein, kunt bij Ollerton terecht voor een snelle prijsopgave voor zitbanken buiten. Bel dan gewoon naar (023) 4424300 of mail ons via info@ollerton.nl of het online contactformulier.

Grootste keuze in:

Publicatie borden
Fietsparkeersystemen
Banken

    Contact